Zorica Selaković je pre 27 godina počela da proizvodi torte i kolače i da gradi brend … Danas je to razvijen porodični biznis u koji su uključene ćerke Marija i Ana, koje su predavači u školi za poslastičarstvo i koje predstavljaju drugu generaciju u firmi „Desert“. piše Ekonometar

Zorica Selaković dobila je nagradu "Žena najbolja preduzetnica", koju dodeljuje Regionalna privredna komora Kraljevo. U okviru svečanog dela desete sednice Upravnog Odbora i Skupštine Regionalne privredne komore Kraljevo dodeljene su plakete i diplome privrednim društvima i pojedincima sa područja koje pokriva RPK Kraljevo za uspešno poslovanje u 2016.godini.

 

Diplomu RPK Kraljevo za izuzetne rezultate u privređivanju, unapređenju preduzetništva kao ŽENA NAJBOLJI PREDUZETNIK za 2016.godinu dobila je Zorica Selaković vlasnica SZR „DESSERT“ Čačak.

         

Zorica Selaković vlasnica Dessert-a i ambasadorka ženskog preduzetništva govori o svom uspehu, iskustvu, naporima da se posao održi u teškim vremenima i savetima mladim preduzetnicama.
Nacionalna agencija za regionalni razvoj i Udruženje poslovnih žena Srbije u Matici iseljenika Srbije predstavili su zejednički projekat Mentori ženskog preduzetništva -- WEM, koji se realizuje u okviru Programa za konkuretnost i inovacije (CIP), a finanisira ga Evropska komisija.

2016 04 13 092702

youtube video zapis možete pogledati ovde